Μίνι απολογισμός και ευχαριστίες της Βασιλένας Μητσιάδη για την αποχώρηση της

Με τον δικό της, ξεχωριστό όπως πάντα τρόπο, θέλησε η Βασιλένα Μητσιάδη να προχωρήσει σε ένα μίνι-απολογισμό της δράσης της, ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Τρικκαίων όλο αυτό το διάστημα, με αφορμή την αποχώρηση της από το συγκεκριμένο πόστο. Φυσικά και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, τους συναδέλφους της Αντιδημάρχους, τους στενούς της συνεργάτες, ευχόμενη παράλληλα καλή επιτυχία στον διάδοχό της Γιώργο Καταβούτα.

«Τι να θυμηθώ; Μια πανδημία που μας ήρθε και στρογγυλοκάθισε; Καλοκαιρινές πλημμύρες; Σεισμό; Τι; Και φυσικά πολλά μικρά καθημερινά. Ωστόσο, είχε άλλα τόσα όμορφα πράγματα για να θυμάμαι. Πρώτα θα μιλήσω για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να νιώθεις ασφάλεια στο εργασιακό περιβάλλον. Από τη μια η ΤΥ της Ιακωβάκη, που το τελευταία χρόνια έδειξε πόσο μάχιμη είναι. Ολοκλήρωσε μελέτες για όλο το κέντρο της πόλης, ποτάμι, open mall (η πλατεία προέκυψε από αρχιτεκτονικό διαγωνισμό), μια Λαϊκή που δεν είναι πια μελέτη αλλά πραγματικότητα, την αύξηση του δικτύου ποδηλατοδρόμων, την είσοδο της πόλης μας από Καρδίτσα, ένα 2ο κολυμβητήριο, μελέτες ενεργειακής εξοικονόμησης σε κτίρια, την ανάπλαση του Προφήτη Ηλία… και πόσα άλλα που θα σας κουράσω αν τα γράψω ένα ένα, κυρίως όμως ξέρει να υπολογίζει, γιατί το μπλουζάκι «wake up smarter» που μου έκαναν δώρο, μου έκανε κουτί.

Από την άλλη, η καθημερινότητα είναι άλλο στοίχημα, αλλά και εκεί, δε φοβήθηκα στιγμή για όσα κάναμε με όλα τα παιδιά. Η πόλη μας έγινε καλύτερη στην προσβασιμότητα, βελτιώσαμε δρόμους αγροτικούς, καθαρίσαμε κανάλια για προστασία του πρωτογενούς τομέα μας, φτιάξαμε το dog park με μεράκι, εν ολίγοις ήμασταν όλη μέρα στους δρόμους γι’ αυτό μάλλον και το δώρο τους … να με κάνουν δρόμο».