Μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία Τρικάλων στη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου

Μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή-πάρτι, απόλαυσαν σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων δεκάδες μικροί και μεγάλοι Τρικαλινοί, γονείς με τα παιδιά τους, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων, για τους μικρούς του φίλους.

Τα πολλά παιδιά που παραβρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες δημιουργικότητας και ψυχαγωγίας, ενώ όλοι, μέσω των τυχερών λαχνών που τους διανεμήθηκαν, συμμετείχαν στην κλήρωση με πλούσια δώρα από την λαχειοφόρο του Συλλόγου, τα οποία ήταν ποδήλατα (από το κατάστημα KINISSIS) και  Smartphone (από το κατάστημα Γερμανός).

Το θέαμα που προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους πλούσιο και σ’ αυτό συνετέλεσαν η θεματική παρέλαση «Οι πρίγκιπες του χιονιού» από το Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου, στα πλαίσια του Μύλου των Ξωτικών, το Έντεχνο Ωδείο Τρικάλων τραγούδησε τα κάλαντα, υπό τη διεύθυνση της δασκάλας τους Γιούλας Κοντοκώστα, ενώ διασκεδαστικοί κλόουνεμψύχωσαν και διασκέδασαν τα παιδιά μέσα από παιχνίδια κίνησης και δημιουργικότητας. Ακολούθησε χορευτικό show από την Ακαδημία Χορού Τρικάλων και τέλος τραγούδησαν τα κάλανταμε παραδοσιακά μουσικά όργαναΤρικαλινοί μουσικοί.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι επιχειρήσεις  αρτοποιείο Κωτούζα.εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων, Κλιάφα Α.Ε., μπισκοτοβιομηχανία Βιολάντα, αρτοποιεία Πράσινος Μύλος, που μοίρασαν δωρεάν γαλατάκια, χυμούς, σνακς και γλυκίσματα στα παιδιά.