Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα

Hlios kruo

Μικρή άνοδο θα σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά και νότια της χώρας.

Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί, στα ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές αναμένεται να εκδηλωθούν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και το Αιγαίο.

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στο Νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και το Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ισχυρός.

Η θερμοκρασία σε άνοδο στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί από -10 έως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 3 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν το βράδυ ασθενείς βροχές, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

 

.