Μικέλης Χατζηγάκης για ΝΔ, Μητσοτάκη και δημοσκοπήσεις

Συνέντευξη στο Ράδιο Ζυγός παραχώρησε ο Μικέλης Χατζηγάκης το πρωί της Τετάρτης, υπογραμμίζοντας την ανάγκη πολιτικής αλλαγής όποτε και αν διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές. Ο νέος πολιτικός τόνισε πως η ΝΔ έχει ένα συγκροτημένο και εμπεριστατωμένο κυβερνητικό πρόγραμμα το όποιο όταν εφαρμοστεί θα δώσει ανάσα στα πιο αδύναμα κοινωνικά στρώματα και κυρίως στην μεσαία τάξη που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Σε ερώτηση του Κώστα Αργυρούση για το πως σχολιάζει πληροφορίες από δημοσκόπηση που του δίνει την 2η θέση ο Μικέλης είπε πως το σημαντικό στοιχείο (σε οποιαδήποτε δημοσκόπηση) είναι η διαφαινόμενη νίκη της ΝΔ με πάνω από 10% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και η καταλληλόλητα του Μητσοτάκη για την πρωθυπουργία.

Τέλος, μίλησε για την νέα γενιά που είναι η πιο αδικημένη γενιά της μεταπολίτευσης και που σήμερα δεν εκπροσωπείται επαρκώς στο κοινοβούλιο με αποτέλεσμα να μην έχει δυνατή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. «Ελπίζω και εύχομαι», είπε ο Μικέλης, «μια μέρα να μπορέσω να εκπροσωπήσω επάξια τους νέους ανθρώπους».