Μικέλης Χατζηγάκης: Είναι παρών και πυκνώνει τις επαφές του με τους πολίτες

Συνεχίζει να παραμένει ενεργός πολιτικά ο Μικέλης Χατζηγάκης, παρόλο που μεγάλο μέρος της καθημερινότητας του το απορροφούν οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις εντός και εκτός της χώρας.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται πολύ συχνά στα Τρίκαλα, πυκνώνοντας τις επαφές του με τους πολίτες, αλλά και βγαίνοντας δυναμικά προς τα έξω με κοινοποίηση των απόψεων του για όλες τις εξελίξεις, μέσα από επιλεγμένες εμφανίσεις του στα τοπικά ΜΜΕ.

Ξέρει καλά την πολιτική εκ των έσω ο Μικέλης και είναι άριστος γνώστης των οικονομικών δεικτών, θητεύοντας τόσα χρόνια κοντά στον πάτερα του Σωτήρη Χατζηγάκη, σίγουρα όμως τον καθιστούν ξεχωριστό και υπολογίσιμο, οι προσωπικές του απόψεις και οι θέσεις του σε καίρια ζητήματα της κοινωνίας και ειδικά τώρα αυτή την δύσκολη για όλους εποχή.

Σκοπός του είναι να σταθεί με όποιο τρόπο μπορεί κοντά στις δοκιμαζόμενες επαγγελματικές ομάδες, που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τον κορονοϊό και να βρει εκείνους τους τρόπους από το κυβερνητικό επιτελείο, για την άμεση αντιμετώπιση των δυσκολιών που προέκυψαν. Έτσι κι αλλιώς, παρόλο που δεν τα κατάφερε να εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, χαίρει της εκτιμήσεως όλων σχεδόν των Υπουργών και των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών.

Όπως όλα δείχνουν ίσως οι επόμενες εκλογές δεν είναι πολύ μακριά και ο Μικέλης αυτή την φορά είναι αποφασισμένος να τα καταφέρει!