Μιχάλης Ταμήλος: Τα πάντα όλα ο Μητσοτάκης!!!

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκφράζει σε κάθε ευκαιρία ο πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος. Μπορεί στα νιάτα του να «περιπλανήθηκε» πολιτικά μέχρι να βρει τον δρόμο του ως….Μαοϊκός, ήρθε όμως η ώρα μεγαλώνοντας να ασπαστεί τις ιδέες και τα οράματα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, τα οποία υπηρέτησε και ο ίδιος μέσα από διάφορες θέσεις.

«Γεμάτος» και χορτασμένος πολιτικά και χωρίς να τον διακατέχουν προκαταλήψεις, κομπλεξισμοί , ανεκπλήρωτοι πόθοι και άλλα τέτοια σύνδρομα, δεν διστάζει να λέει δημόσια την γνώμη του, πάντα ελεύθερα, «χύμα» και χωρίς ο ίδιος να προσδοκάει κάτι, αφού πλέον η πολιτική του καριέρα έχει κλείσει. Μέγας αναλυτής επί παντός πολιτικού επιστητού και όχι μόνο, είναι γεγονός πως μεταδίδει γνώσεις και κάνει πιο σοφό πολιτικά  τον εκάστοτε συνομιλητή του, γι’ αυτό και τώρα είναι φανατικός υποστηρικτής και θιασώτης του Μητσοτάκη.

«Με τον Μητσοτάκη Πρωθυπουργό, ο νομός θα γίνει εργοτάξιο και θα γίνουν όλα τα μεγάλα έργα που μέχρι τώρα καθυστερούσαν» είναι το μότο του Ταμήλου, ο οποίος εκφράζει την μεγάλη αισιοδοξία του και την στήριξη του στις επιλογές του Μητσοτάκη.

Ο ίδιος θα παρακολουθήσει την επίσκεψη Μητσοτάκη στα Τρίκαλα από «απόσταση», ενώ αρέσκεται να δηλώσει πως «Αν περάσει την Ασκληπιού κάτω από το γραφείο μου, ασφαλώς τότε και θα κατέβω να τον χαιρετήσω».

Πάντως ο Ταμήλος δεν βλέπει τον λόγο να κάνει ο Μητσοτάκης εκλογές μέσα στη χρονιά. Λέτε να πέσει και εκεί μέσα; Έχει γούστο!