Μιχάλης Λάππας: Με «βαρύ» βιογραφικό και πλούσια δράση κάνει την διαφορά…

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Μιχάλη Λάππα; Αεικίνητος, αποτελεσματικός, ευγενικός πολιτικός, πιστός στις ιδέες του και στην οικογένειά του αποτελεί κόσμημα στην τοπική πολιτική σκηνή των Τρικάλων.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά και τη κοινωνία γενικότερα απέραντη. Ο εθελοντισμός του και η αγάπη του για τον συνάνθρωπο αναμφισβήτητα. Από το Χαμόγελο του παιδιού, στους Προσκόπους Τρικάλων, στη «Φλόγα» και από εκεί στους αγαπημένους του Εθελοντές του Δήμου, έφτασε ως επικεφαλής του Δικτύου να συνδράμει τους πρόσφυγες από τη Συρία και να αποκτήσει την εύφημο μνεία του Προέδρου της Δημοκρατίας. Με πλήθος δράσεων σχεδόν σε όλους τους τομείς που αφορούν την κοινωνία, τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό, το περιβάλλον και κυρίως την πρόνοια και τη δημόσια υγεία, διακόνησε τον εθελοντισμό διδάσκοντας με τους συνεργάτες του στην Τρικαλινή κοινωνία την αγάπη και την ενσυναίσθηση.

Τώρα θέτει και πάλι τον εαυτό του στη κρίση των πολιτών, οι οποίοι θα του δώσουν και πάλι το «πράσινο φως» να προχωρήσει!