Μιχ. Ταμήλος: Συντονισμένη κίνηση η επαναφορά Παπανδρέου στο πολιτικό προσκήνιο

 

Για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του κινήματος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Όσο κρατάει ένας καφές» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο πρώην Βουλευτής και Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος.

Ο κ. Ταμήλος υπογράμμισε μεταξύ άλλων, πως η υποψηφιότητα Παπανδρέου δημιουργεί νέα δεδομένα στο χώρο της κεντροαριστεράς, χαρακτηρίζοντας ως απόλυτα συντονισμένη κίνηση από πολλές μεριές, την επαναφορά του στο πολιτικό προσκήνιο.

«Ο Παπανδρέου δεν κατεβαίνει για να χάσει» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ταμήλος, ενώ προέβλεψε ότι στην περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος, τότε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τα τελευταία χρόνια είχαν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ, θα επιστρέψουν πάλι πίσω. Όπως επίσης πολλοί συνυποψήφιοι του για την ηγεσία, ως το τέλος θα συνταχθούν μαζί του. Η υποψηφιότητα Παπανδρέου φέρνει και πάλι συσπείρωση στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, είπε ο κ. Ταμήλος τονίζοντας πως στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023, θα είναι δεύτερο κόμμα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.