Μία ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πύλη

      – Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Πύλης στις 20.30, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργανώνονται στην περιοχή. Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Δημήτρη Μπακούλη και την Μαρία Κατσιμίχα δυο σημαντικούς εκπροσώπους του Ελληνικού Τραγουδιού σε μια όμορφη συναυλία που συνδύασε τη μουσική, την ψυχαγωγία και την συμμετοχή του κόσμου. Στην σκηνή επίσης εμφανίστηκαν, ο Εθισμός ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους  εκπροσώπους της σύγχρονης Ελληνικής Ραπ σκηνής, καθώς και ο Γκιντίκι με την παραδοσιακή κομπανία από την Θεσσαλονίκη που συνδύαζε κλαρίνο, λαούτο, γκάιντα, και νταούλι με σύγχρονες ενορχηστρώσεις και έντονη συναυλιακή ενέργεια.  

Την οργάνωση της συναυλίας είχε η ποδοσφαιρική Ομάδα του ΠΟΡΤΑΙΚΟΎ (Α.Ο. Πύλης) και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η εκδήλωση αποτέλεσε ακόμα μια σημαντική δράση στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Πύλης, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας των τοπικών φορέων  και των αθλητικών και κοινωνικών συλλογικοτήτων.

Στην συναυλία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ό οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συντελεστές για την άρτια πραγματοποίηση της εκδήλωσης και για ην προσφορά τους στην πολιτιστική ζωή της περιοχής. Παρευρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πύλης.

Ο Δήμος Πύλης στηρίζει και ενθαρρύνει πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην πολιτιστική ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια της περιοχής, δημιουργώντας στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.