Μια σελίδα στο Instagram γεμάτη από Τρίκαλα

Το Instagram αποτελεί το δημοφιλέστερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τους λάτρεις της φωτογραφίας και πλέον αριθμεί περίπου 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως.

Ο Νομός Τρικάλων έχει τη δική του δυναμική εκπροσώπηση στο Instagram με μια συλλογή από εντυπωσιακές φωτογραφίες, η οποία διευρύνεται συνεχώς, και έχει αποκτήσει ήδη φανατικούς ακόλουθους.

Το όνομα της σελίδας είναι madeintrikala (madeintrikala) και είναι υπό τη διαχείριση του ηλεκτρονικού τουριστικού οδηγού Τρικάλων madeintrikala.gr Επίσης, σελίδα με το ίδιο ακριβώς όνομα υπάρχει και στο Fabebook.

Επιπλέον, οι φίλοι του Instagram έχουν τη δυνατότητα να δημοσιεύουν δικές τους φωτογραφίες από το Νομό Τρικάλων, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας τα hashtags#madeintrikalaκαι #zoumetrikala, τα οποία δημιουργήθηκαν από την ιστοσελίδα madeintrikala.gr ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Με αυτόν τον τρόπο όλες οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται αυτομάτως σε δύο κοινούς λογαριασμούς δημιουργώντας δύο συλλογές από την περιοχή στις οποίες μπορούν να έχουν πρόσβαση εκατομμύρια χρήστες, συμβάλλοντας έτσι στην περαιτέρω τουριστική προβολή της.

Απολαύστε τις φωτογραφίες από το madeintrikala ΕΔΩ.