Μια όμορφη νεανική παρέα στα Τρίκαλα που χαράζει το δικό της επαγγελματικό της μέλλον

Νεανικά χαμόγελα, αλλά και σχέδια για το επαγγελματικό τους μέλλον, αποτύπωσε σήμερα ο φακός του trikalaIN, φωτογραφίζοντας σήμερα σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού, μια ιδιαίτερα χαρούμενη και δραστήρια παρέα Τρικαλινών παιδιών.

«Ψυχή» της παρέας ο Βασίλης Καραμπούλας (στο μέσον της φωτογραφίας), το μεράκι και την αγάπη του οποίου, το κάνει σταδιακά πραγματικότητα. Και αυτή η αγάπη δεν είναι άλλη από την ενασχόληση του με τον πρωτογενή τομέα, αφού ο νεαρός Βασίλης ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα με τις αγελάδες ελεύθερης βοσκής κρεατοπαραγωγικής κατεύθυνσης, προμηθεύοντας τοπικά ελληνικά κρέατα στην γνωστή «ταβέρνα του Παναγιώτη» στο Περτούλι, ιδιοκτησίας του πατέρα του, με κρέατα απευθείας από την παραγωγή  κατανάλωση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και με πολλές ανησυχίες για το επαγγελματικό τους μέλλον, είναι και τα υπόλοιπα μέλη της νεανικής συντροφιάς (από αριστερά) η Κριστιάνα Αμπντί, ο Αλέξανδρος Κύργιο, ο Στέφανος Αναστασοπουλος, ο Θεόδωρος Κιούλος και η Κωνσταντίνα Καραμπούλα.

Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και σίγουρα το αύριο τους ανήκει!