Μια Νέα Προσκοπική Χρονιά ξεκινάει για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων

IMG 20150704 095559

Μια πετυχημένη Προσκοπική Χρονιά έκλεισε για το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων, στα μέσα Αυγούστου, με το τέλος των Προσκοπικών Κατασκηνώσεων. Κατασκηνώσεις με ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες δυσκολίες για φέτος μιας και από την έναρξή τους (τέλος Ιουνίου) έως και το τέλος τους (10 Αυγούστου) πραγματοποιήθηκαν κάτω από την οικονομική κρίση που περνάει η χώρα μας με κλειστές τράπεζες.

Παρ’ όλες όμως τις δυσκολίες οι Βαθμοφόροι του Συστήματος σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης και με την κατανόηση και συμπαράσταση των γονέων καταφέρανε με προσωπικές θυσίες από τον επαγγελματικό και προσωπικό χρόνο τους να μην στερήσουν την δυνατότητα των Λυκόπουλων – Προσκόπων – Ανιχνευτών να ζήσουν την Προσκοπική Κατασκήνωση – Μεγάλη Δράση Υπαίθρου που τόσο περιμένανε και σχεδιάζανε όλη τη χρονιά.

Σ’αυτούς τους Βαθμοφόρους θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπως επίσης ευχαριστώ θερμά τους γονείς που μας εμπιστευτήκανε τα παιδιά τους για άλλη μια χρονιά. Αλλωστε το χαμόγελο των παιδιών και η εμπιστοσύνη των γονέων είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους εμάς. Δεν θα μπορούσαμε όμως να τα καταφέρουμε αν δεν είχαμε και την υποστήριξη του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ» το οποίο εδώ και πολλά χρόνια φροντίζει ώστε να έχουμε φρέσκο γάλα και όχι μόνο, στις κατασκηνώσεις μας, της Σαρμά – Φλιούκα Ευαγγελίας με τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς επίσης και του Mikel Τρικάλων με την προσφορά ροφημάτων στις εκδηλώσεις του Συστήματος.

Μια Νέα Προσκοπική Χρονιά ξεκινάει για το 3Ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 καθώς επίσης και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 11:30 στην Προσκοπική Εστία – Κυριακού 2 (πίσω από το 5ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρικάλων).

Περιμένουμε τους παλιούς μικρούς μας φίλους καθώς επίσης και όσους νέους φίλους θέλουν να μπουν στην παρέα μας ανάλογα με την ηλικία τους. Το Σάββατο λειτουργεί Αγέλη Λυκόπουλων (παιδιά ηλικίας 7-11), Ομάδα Προσκόπων (παιδιά ηλικίας 11-15) και Κοινότητα Ανιχνευτών (έφηβοι ηλικίας 15-18) ενώ την Κυριακή λειτουργεί μόνο Αγέλη Λυκόπουλων (παιδιά ηλικίας 7-11).

Γιώργος Φώτης
Αρχηγός 3ου Συστήματος
Προσκόπων Τρικάλων
Τηλ.6945266623

.