Μία γυναίκα τους έβαλε τα γυαλιά

Πήρε τεράστιο ρίσκο η Κατερίνα Παπακώστα, διοργανώνοντας την κεντρική προεκλογική της ομιλία στον αύλειο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου και βγήκε κερδισμένη!

Βάζοντας τα γυαλιά σε συνυποψηφίους και πολιτικούς αντιπάλους, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από τρεις χιλιάδες τρικαλινούς όλων των ηλικιών, αλλά και όλες τις τοπικές, περιφερειακές, επιχειρηματικές και οικονομικές αρχές του νομού, και να τους κάνει να υποκλιθούν στον δυναμισμό και το πείσμα της να τα καταφέρει.

Χθες, μάλιστα, όπως ακούστηκε στα ερτζιανά, έτερη υποψήφια, από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται να μίλησε με θαυμασμό για το κατόρθωμα της πολιτικής της αντιπάλου, η οποία φαίνεται πως άνοιξε το δρόμο στις γυναίκες πολιτικούς του τόπου, προκαλώντας τες να αναμετρηθούν κι αυτές στα ίσα με τους άνδρες υποψηφίους του νομού!

Η «αδυναμία» του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στις γυναίκες της παράταξης, είναι γνωστή, με τον ίδιο μάλιστα να έχει δηλώσει επανειλημμένως πως σκοπεύει να τις αξιοποιήσει στο έπακρο, τη νέα τετραετία… Μήπως, λοιπόν, αυτή η πρωτοφανής συσπείρωση γύρω από το πρόσωπο της Παπακώστα, είναι προάγγελος, νέων κατακτήσεων για την πρώην Βουλευτή; Μένει να το δούμε…