Μια αμιγώς πολιτική παρέα τι άλλο θα μπορούσε να συζητάει;

Σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού, εντόπισε ο φακός του trikalaIN, μια άκρως ενδιαφέρουσα πολιτική «γαλάζια» παρέα να συζητάει τι άλλο … τα της πολιτικής.

Ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής της ΝΔ Νίκος Λέγκας, η υπάλληλος του ΟΑΕΔ και Υπεύθυνη της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ στα Τρίκαλα Μαρίνα Ιακωβάκη και ο φέρελπις ασφαλιστής και βιοχημικός Χρήστος Κρητικός, συμμετείχαν σε χαλαρή πολιτική κουβέντα, απολαμβάνοντας το καφεδάκι τους.

Το τι ακριβώς ειπώθηκε δεν το γνωρίζουμε. Υποθέτουμε   από τα συμφραζόμενα και από όσα μπορέσαμε να εκμαιεύσουμε από την σφήγκα-συνεργάτη του Λέγκα, Βαγγέλη Καραλή ο οποίος και έβαζε τις «φωτιές», δυο πράγματα.

Ή ο Λέγκας απαντούσε για το ενδεχόμενο μιας «ολικής επαναφοράς» του στην πολιτική, όπως άλλωστε επιμένουν αρκετά δημοσιεύματα ή έδινε οδηγίες προς ναυτιλομένους με το δεδομένο ότι Κρητικός και Ιακωβάκη έχουν ανοίξει τα φτερά τους ενόψει των πολιτικών εξελίξεων.

Με άλλα λόγια, ή προσπαθούσαν να πείσουν τον πρώην υφυπουργό και με το δεδομένο ότι  παρά την αποχή του διατηρεί υψηλή δημοφιλία να εμπλακεί στη πολιτική ή ο ίδιος παρότρυνε Ιακωβάκη και Κρητικό να κάνουν το τόλμημα.

Όπως και νάχουν τα πράγματα το σίγουρο είναι ότι και οι τρεις τους θα μας ξανα-απασχολήσουν και μάλιστα σύντομα.