Μέτρα του ΤΕΦΑΑ για το επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στη ΣΕΦΑΑ, όταν η διοίκηση του τμήματος ενημερώθηκε για ύποπτο κρούσμα κορονοϊού σε κεντρικό ομιλητή ημερίδας για τον τουρισμό, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού ιδρύματος στις Καρυές.

Επισκέπτης… είναι το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊου που συμμετείχε στην ημερίδα του ΤΕΦΑΑ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης του Τμήματος, όπου αναφέρονται τα μέτρα που θα ληφθούν για το Τμήμα.

Αναλυτικά εκ μέρους της διοίκησης ο Ν. Διγγελίδης αναφέρει

Οι χώροι του Τμήματος από σήμερα το απόγευμα, για προληπτικούς λόγους, είναι κλειστοί.

Ο λόγος αφορά επισκέπτη ο οποίος συμμετείχε σε εκδήλωση στα Τρίκαλα και επιβεβαιώθηκε σήμερα ως κρούσμα κοροναϊού.

Πρόκειται για άτομο το οποίο βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων και έλαβε μέρος σε επιμορφωτικό πρόγραμμα που έγινε στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ το Σάββατο και Κυριακή 7 & 8 Μαρτίου 2020.

Έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές και όσοι είχαν συμμετάσχει στη συγκεκριμένη εκδήλωση για μέτρα που χρειάζεται να πάρουν.

Σε συνεργασία με τις Πρυτανικές αρχές προγραμματίζουμε άμεση απολύμανση των χώρων. Φαίνεται ότι τα προληπτικά μέτρα υγιεινής που έχουμε λάβει στο Τμήμα εδώ και 2 μήνες δεν ήταν αρκετά, αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο από το να ακολουθήσουμε πιστά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ. Ας διατηρήσουμε τη λογική και την ψυχραιμία μας – θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψουμε την υγεία των φοιτητών μας, του προσωπικού, των επισκεπτών και θα ενημερώνουμε όποτε κρίνεται απαραίτητο.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Τμήματος,
Ν. Διγγελίδης