“Μεταθέατρο” Τα Τρίκαλα αποκτούν μόνιμη θεατρική σκηνή

metatheatro

Τη δική της μόνιμη θεατρική σκηνή αποκτά η πόλη μας μετά από πρωτοβουλία του συμπολίτη σκηνοθέτη Πάνου Νακόπουλου και του Τρικαλινού « Μεταθεάτρου».
Το «Μεταθέατρο» ένας χώρος που διαμορφώνεται ακόμη, με πυρετώδεις ρυθμούς, βρίσκεται δίπλα στις όχθες του ποταμού Ληθαίου και θ’ ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, λειτουργώντας ως ο μόνιμος χώρος παραστάσεων της Θεσσαλικής Σκηνής Τέχνης.
Μαζί μ’ αυτό όμως, το Μεταθέατρο μας υπόσχεται και μια σειρά από καθημερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις και παρεμβάσεις , μεταξύ των οποίων βρίσκονται παραστάσεις από σχήματα εκτός της πόλης μας, Διαρκή θεατρικά Εργαστήρια, Σεμινάρια, Puppet Shows, Comedy Nights, Ποιητικές και Μουσικές Βραδιές, Φιλοσοφικά Εργαστήρια, Ζωντανές Συνεντεύξεις, Εκθέσεις και πολλά-πολλά άλλα.

Τα Διαρκή Θεατρικά Εργαστήρια

Με την ευθύνη επαγγελματιών ηθοποιών, θεατρολόγων και του ίδιου του σκηνοθέτη, το Μεταθέατρο έχει ανακοινώσει ήδη τα Διαρκή θεατρικά του Εργαστήρια τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τα πρότυπα μιας επαγγελματικής Δραματικής Σχολής και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες (Προσχολικό-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου-Ενηλίκων).
Στόχος των εργαστηρίων είναι να φέρουν τα μέλη όλων των ομάδων σε επαφή με την τέχνη της υποκριτικής, τόσο μέσα από τη θεωρητική προσέγγιση όσο κι από αυτή καθ’ αυτή την εμπειρία τους πάνω στο σανίδι. (Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Μεταθέατρο στο 694 747 55 27)

Ο Μαρξ στο Σοχο

Η Θεσσαλική Σκηνή Τέχνης, ξεκινά το θεατρικό της ταξίδι με το έργο του Χάουαρντ Ζιν «Ο Μάρξ στο Σόχο». Ένα επίκαιρο και σχεδόν… «αναπάντεχο» έργο που διαπραγματεύεται τις ιδέες και την προσωπική ζωή του μεγάλου φιλοσόφου Κάρλ Μάρξ.
Η παράσταση πραγματοποιείται την ερχόμενη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 09.15 το βράδυ και η είσοδος είναι 7.50 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων από το Δισκορυχείο και το Βιβλιοπωλείο «Τσιλινίδα».

.