Μετάλλια και διακρίσεις στο Τραμπολίνο για τον ΑΧΙΛΛΕΥΣ Τρικάλων

Νέα συλλογή από μετάλλια έκανε πάλι ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ Τρικάλων στους τελικούς αγώνες Τραμπολίνου που έγιναν στις 12 και 13 Μαΐου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, επιστρέφοντας μεπέντε μετάλλια, ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα.Αναλυτικότερα στην κατηγορία των παγκορασίδων Β’η Αντωνίου Στεφανία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπ και η Βουγιούκα Φωτεινή κατέκτησε την έβδομη θέση.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων Α’ οι αθλήτριες Λυμπέρη Έλενα, Μαργαρίτη Κωνσταντίνα, Τζιμούρτου Μαρία, ΤζιώληΒένια και Τζόκα Μαρία κατέκτησαν την Δεύτερη ομαδική θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπ και την Τρίτη ομαδική θέση στο Τραμπολίνο. Η αθλήτρια Τζιμούρτου Μαρία την κατηγορία της κατέκτησε την δεύτερη ατομική θέση στο Διπλό Μίνι Τραμπ. Στους παμπαίδες ο Φουτσιτζής Νικόλαος κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στα αγωνίσματα του Τραμπολίνου και του Διπλού Μίνι Τραμπ.

Ο προπονητής τους Βασίλης Μέλλοςκαι η την βοηθός του Ραλλού Κυριαζοπούλου δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι με τις επιδώσεις όλων των αθλητών και αθλητριών και εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους. Οι Προπονήσεις φυσικά δεν σταματάνε σε όλα τα τμήματα αρχαρίων, υποδομής και αγωνιστικά περιμένοντας όπου προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες τον Σεπτέμβριο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον σύλλογο είναι το 698711 6521.