Μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ, «μαύρες κουκούλες» για τους δημοσιογράφους

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας καταδικάζει απερίφραστα τη σπουδή Δημοτικών Συμβουλών του Δήμου Καρδίτσας να προσφύγουν με καταγγελία τους και μάλιστα ανώνυμα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας ζητώντας του να παρέμβει για την απομάκρυνση των εργαζομένων της ΕΡΤ από το στούντιο που στεγάζεται στη δημοτική αγορά της πόλης.

Η πρωτοφανής αυτή επίθεση κατά των απολυμένων εργαζόμενων της ΕΡΤ που συνεχίζουν να δίνουν τη δική τους μάχη για την ενημέρωση άλλα και την επιβίωσή τους εδώ και 8 μήνες, καταδεικνύει περίτρανα το πώς ορισμένοι αιρετοί αντιλαμβάνονται το ρόλο της ενημέρωσης στον τόπο μας.

Η δε αναφορά τους στο μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΣΤΕ-Ε κα. Φρόσω Παύλου, επιβεβαιώνει για πολλοστή φορά, την στοχοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης των δημοσιογράφων.

Παραδίδουμε όλους αυτούς τους ανωνυμογράφους στην κρίση της κοινωνίας και ζητούμε να αποσυρθεί άμεσα η καταγγελία.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στη καταγγελλόμενη συνάδελφο μας και τονίζουμε ότι καμία τρομοκρατία δεν πρόκειται να εκφοβίσει κανέναν από εμάς. Οι μάσκες θα πέσουν και όσοι κρύβονται πίσω από τα προσωπεία τους θα αποκαλυφθούν.

Η Διοίκηση της Ένωσης Συντακτών
Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας

Συνημμένο: Η ανώνυμη καταγγελία που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καρδίτσας

kataggelia

.