Μελέτη δικτύου ακάθαρτων στα Μεγάλα Καλύβια

Ευχάριστα τα νέα που αφορούν σε έργο στα Μεγάλα Καλύβια αποκόμισε από τη ΔΕΥΑΤ ο αντιδήμαρχος τομέα Α΄ του Δήμου Τρικκαίων, κ. Ηλίας Παπανικολάου.

 

KALYBIA

Ο αντιδήμαρχος επισκέφθηκε τα γραφεία της επιχείρησης κι συναντήθηκε με τον μηχανικό κ. Ηλία Βαλαώρα, παρουσία της διευθύντριας κ. Εφης Καραμάλη. Η συζήτηση αφορούσε στην πορεία των μελετών για το έργο με τον τίτλο «Μελέτη δικτύου ακαθάρτων, έργων προσαγωγής και εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Μεγάλων Καλυβίων του Δήμου Τρικκαίων».

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε, η οριστική μελέτη αποχέτευσης έχει ήδη υποβληθεί στη ΔΕΥΑΤ, αλλά απομένει η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων από την αρμόδια Διεύθυνση ΠΕ.ΧΩ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας.

Και τούτο, διότι ζητήθηκαν συμπληρωματικά στοιχεία, καθώς και αδειοδοτήσεις από άλλες υπηρεσίες. Αυτά όλα ολοκληρώθηκαν προσφάτως και απεστάλησαν προς την αρμόδια υπηρεσία. Μόλις εγκριθεί η μελέτη, θα γίνει η παραλαβή της από την τεχνική υπηρεσία και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΤ.

Βάσει των προθεσμιών, ο χρόνος παράδοσης της μελέτης έχει πλέον οριστεί για το τέλος του Ιουνίου (30-6-2015).

Ο κ. Παπανικολάου δήλωσε ότι, αμέσως μετά την παραλαβή της μελέτη, αρχίζει η διαδικασία για την ένταξη του έργου στο συγκεκριμένο, υφιστάμενο πρόγραμμα , προκειμένου να ξεκινήσει και η κατασκευή του.

.