Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα σταματήσει την πλήρη διάλυση της χώρας

meimarakis vouli

Η εικόνα που παρουσιάζει η Βουλή δεν είναι αντάξια της σοβαρής συζήτησης που θα έπρεπε να είχε γίνει δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευ. Μεϊμαράκης κατά την ομιλία του στη Βουλή αναφερόμενο στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Από την ώρα που ξεκινήσαμε την διαδικασία μέχρι τώρα βλέπουμε την Πρόεδρο της Βουλής να μιλάει και να μην σταματάει»

Από την ημέρα που ξεκίνησε η Βουλή μόνο κατεπείγοντα ψηφίζουμε δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης.

Η εικόνα που παρουσιάζεται είναι η πλήρης διάλυση της χώρας. Η ΝΔ θα την σταματήσει…, τόνισε ο επικεφαλής της ΝΔ.

«Ολες οι επιλογές σας έχουν αποδειχτεί ανεπαρκείς. Θεωρείται ότι για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι. Εχετε αναλογιστεί σε τι μπορείτε να φταίτε εσείς» ρώτησε τον Πρωθυπουργό.

Δεν θα ανακατευτούμε σε πρόταση μομφής για την Πρόεδρο της Βουλής. Δεν θα εμπλακούμε στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πρέπει να βρεθεί λύση στο πολιτικό πρόβλημα.

Οι εκλογές θα μας πάνε αρκετά πίσω σημείωσε. Θα χάσουμε 2-2,5 μήνες με τις εκλογές παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ λέγοντας ότι αν γίνουν τώρα οι εκλογές μπορεί να ανακόψουμε την πορεία της οικονομίας και μετά να χρειαστούμε ακόμα χειρότερο από αυτό το Μνημόνιο που ψηφίζουμε τώρα.Την Δευτέρα το πρωί πρέπει να το κλείσετε το θέμα.

Αν θέλετε να κάνετε εκλογές να τις κάνετε. Ομως μη μας θεωρείτε δεδομένους για τις ψηφοφορίες του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι παρουσιάζει πολλές από τις δικές της προτάσεις ως προτάσεις του Κουαρτέτου υπογραμμίζοντας ότι πολλές από αυτές τις προτάσεις η κυβέρνηση Σαμαρά τις απέρριψε. tovima

.