Μεϊμαράκης: εμείς στήσαμε τη ΝΔ, εμείς την κρατήσαμε ζωντανή

 

Την πεποίθηση και την εικόνα της μεγάλης νίκης που είναι προ των πυλών για τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε η μοναδική σε όγκο, συμμετοχή του κόσμου και παλμό συγκέντρωση «γαλάζιων» στελεχών, που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου ArtGallery, κατά την διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΝΟΔΕ Τρικάλων, με επίσημο προσκεκλημένο και κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Με την δυναμική παρουσία του συνόλου των τοπικών γαλάζιων στελεχών, του Βουλευτή Κώστα Σκρέκα, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, πρώην Βουλευτών, Πολιτευτών, όλων των εν δυνάμει υποψηφίων του ψηφοδελτίου, των τεσσάρων Δημάρχων του νομού και άλλων υποψηφίων,  όπως επίσης και των Ευρωβουλευτών Γιώργου Κύρτσου, της Ελίζας Βόζενμπεργκ, του Τρικαλινού στην καταγωγή Προέδρου της ΑΔΕΔΥ και υποψήφιου Ευρωβουλευτή Γιάννη Πάϊδα και του επίσης υποψηφίου Ευρωβουλευτή Δημήτρη Μελά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μ’ ένα πύρινο λόγο, μίλησε στις καρδιές όλων των Νεοδημοκρατών, ζητώντας πανστρατιά και την συμμετοχή όλων των στελεχών για την μεγάλη νίκη της παράταξης σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

«Η ΝΔ ήταν εκείνη που κράτησε τη χώρα στην ευρωζώνη, γιατί στηρίζεται στις αρχές και τις αξίες του κοινωνικού φιλελευθερισμού που έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Η ΝΔ είναι περισσότερο ενωμένη από ποτέ, μαζί προχωράμε για τη νίκη. Όλοι εμείς στήσαμε τη ΝΔ, εμείς την κρατήσαμε ζωντανή στα δύσκολα, εμείς θα την οδηγήσουμε και πάλι στη μεγάλη νίκη. Να βγούμε όλοι μαζί προς τα έξω και να προσπαθήσουμε να δώσουμε την μάχη για να συγκρίνουν οι πολίτες και αυτή η σύγκριση θα είναι σαφώς συντριπτικά υπέρ της ΝΔ. Οι ταμπέλες δεξιός-αριστερός είναι πλέον ξεπερασμένες, το θέμα είναι ποιος εκφράζει τον μέσο πολίτη και εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αυτοί. Σε ότι με αφορά έδωσα πολλές μάχες για την ενότητα του κόμματος, παρέμεινα Γραμματέας και δεν μπήκα στην τότε κυβέρνηση για να υπηρετήσω τις αρχές της παράταξης», τόνισε ο πρώην Πρόεδρο της ΝΔ για να καταλήξει «Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης για πάντα ΟΝΝΕΔίτης», αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη προλόγισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης, ενώ σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν οι Κώστας Αγοραστός, Κώστας Σκρέκας, Μιχάλης Ταμήλος, Ηλίας Βλαχογιάννης και Θανάσης Λιούτας.

 

https://youtu.be/ici0PC9eScc