Μεγάλος χορηγός η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στα Τρίκαλα BC Aries

pano10

Ο επίσημος έμπορος των μαρκών BMW, MINI, VOLVO και SEAT για την περιοχή της Θεσσαλίας θα είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1998 και από τότε παρουσιάζει μία συνεχή ανοδική πορεία στον χώρο του αυτοκινήτου (πωλήσεις και service), αποτελώντας σήμερα μία από τις καλύτερες αντιπροσωπείες και κερδίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των φίλων του αυτοκινήτου.

Οι υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στο 6ο χλμ Ε.Ο Λάρισας – Τρικάλων και είναι σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στα αυστηρά πρότυπα των εργοστασίων που την εμπιστεύονται.

Στους χώρους των εγκαταστάσεων 5.500τμ, υπάρχουν αποκλειστικοί εκθεσιακοί χώροι για κάθε μάρκα, έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, συνεργείο, φανοποιείο, αποθήκη ανταλλακτικών,καθώς και το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας για την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με συνέπεια και τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Φέτος, με αυτή τη σημαντική συνεργασία η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, καταφέρνει να συνδυάσει τη μεγάλη μας αγάπη, το αυτοκίνητο, με τη μεγαλύτερη αγάπη των Τρικαλινών, την ομάδα τους ΤΡΙΚΑΛΑ BC Aries. Πρόκειται για μία κίνηση στήριξης της ομάδας και προβολής των αθλητών της περιοχής σε πανελλαδικό επίπεδο που προάγει τον αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό.
Επισκεφθείτε την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ:
6ο χλμ. Εθνική Οδού Λάρισας – Τρικαλών
41500 Λάρισα
Τηλ. +30 2410 451800
E-mail: info@papadopoulos-sa.gr

.