Μεγάλο ενδιαφέρον για τo ακίνητo της Μαρινόπουλος στα Τρίκαλα

Πρόκειται για καταστήματα και αποθήκες Αθήνα, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Αργυρούπολη, Αγρίνιο, στη Λένορμαν, στο Περιστέρι, τη Βούλα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα, στη Βέροια και τη Ξάνθη
Γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ αλλά και επενδυτικές εταιρείες σε ακίνητα συμμετείχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαγωνισμό που διενεργεί η Ernst&Young για την πώληση 16 ακινήτων που στεγάζουν καταστήματα της αλυσίδας Μαρινόπουλος.
Η προθεσμία υποβολής των δεσμευτικών προσφορών για τα 16 ακίνητα που ανήκουν στη Ζήνων Ακίνητα, η οποία τέθηκε σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης, έληξε χτες, Παρασκευή.
Πρόκειται για καταστήματα και αποθήκες Αθήνα, Γλυφάδα, Αιγάλεω, Αργυρούπολη, Αγρίνιο, στη Λένορμαν, στο Περιστέρι, τη Βούλα, στη Θεσσαλονίκη, στο Ρέθυμνο, τη Ρόδο, τα Τρίκαλα, στη Βέροια και τη Ξάνθη.
Στην Ζήνων ο Μαρινόπουλος χρωστά μισθώματα χιλιάδων ευρώ παρά το γεγονός ότι η πρώτη δέχθηκε κούρεμα κατά 40% των οφειλών.
Υπενθυμίζεται ότι το 2004, το πακέτο αυτό είχε αγοραστεί από το αυστραλιανό fund ΑPN στην τιμή που προσέγγιζε τα 135 εκατ. ευρώ περιλαμβανομένου και του εμπορικού κέντρου City Gate στη Θεσσαλονίκη.
Το περασμένο καλοκαίρι η επενδυτική αποφάσισε το κλείσιμο της εταιρείας και την εκποίηση του χαρτοφυλακίου.

www.bankingnews.gr