Μεγάλη συναυλία διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων»

Το Σάββατο 17Ιουνίου 2017 και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΩΣΑΪΚΟ»που διοργανώνει η «Χορωδία Τρικάλων» (καλ/χνική δ/νση: Αναστασία Κασιώλα) στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων.  Τη γενική καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας έχει η μαέστρος Αναστασία Κασιώλα, ενώ τη μουσική διεύθυνση οι μαέστροι Μαρκέλλα Τσούβα και Βασιλική Τσούβα.

Επί σκηνής, τρικαλινοί μουσικοί, χορωδοί και προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-συνεργάτες της «Χορωδίας Τρικάλων» θα ερμηνεύσουν ένα μοναδικό ρεπερτόριο, συμπράττοντας καλλιτεχνικά με τη «Συμφωνική Ορχήστρα Τρικάλων», τη Χορωδία Δωματίου «Kasiola Voices», την «Παιδική Συμφωνιέττα Τρικάλων», τη Χορωδία Νέων και την Παιδική Χορωδία του «Ωδείου Τρικάλων Α. Κασιώλα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ την προσκόμισητης δωρεάν πρόσκλησης, η οποία ισχύει για ένα άτομο, προσκομίζεται υποχρεωτικά στην είσοδο και δεν αντιστοιχεί σε αριθμημένη θέση.

Η διάθεση των δωρεάν προσκλήσεωνεισόδουξεκινάτηΔευτέρα 12 Ιουνίου 2017,στηγραμματεία τουΣωματείουτης «Χορωδίας Τρικάλων», Αβέρωφ 23 &Πτολεμαίου, τηλ. 24310-38269, email: xorodia.trikalon@gmail.com

Από το Δ.Σ. της «Χορωδίας Τρικάλων»