Μεγάλη νικήτρια του 26ου διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022» αναδείχθηκε η Μις Μολδαβία

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουνίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο ο 26ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Οικολογίας και Ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2022», που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, με μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού τη Μις Μολδαβία Anna Maria Purtuc.

Οι πρέσβειρες της παγκόσμιας ομορφιάς που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στη Μύκονο, στη Θεσσαλονίκη, στην Κατερίνη, στον Όλυμπο, στα Τρίκαλα, στα Μετέωρα, στην Καρδίτσα, στη Λίμνη Πλαστήρα, στην Ελευσίνα και στο Λουτράκι έγιναν ήδη οι καλύτεροι διαφημιστές της Ελλάδας με συνεχείς αναρτήσεις σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας ταξιδεύουν πλέον καθημερινά σε Βραζιλία, Ιταλία, Ρουμανία, ΗΠΑ, Γκάνα, Βέλγιο, Κύπρο, Ρωσία, Ουκρανία, Βενεζουέλα, Πουέρτο Ρίκο, Πολωνία, Μολδαβία, Σρι Λάνκα και σε πολλές ακόμη χώρες.

Αναλυτικά τους τίτλους του διαγωνισμού της χθεσινής βραδιάς κατέκτησαν:

• Miss Tourism Planet 2022, η Μολδαβή Anna Maria Purtuc
• 1η αναπληρωματική Miss Tourism Planet 2022, η Valeria Del Amor από τη Βενεζουέλα
• 2η αναπληρωματική Miss Tourism Planet 2022, η Ελληνίδα Τζένη Τσολάκογλου
• Miss Tourism Europe 2022, η Ιταλίδα Miriam Malerba
• Miss Tourism Africa 2022, η Jennifer Dzokro από τη Γκάνα
• Miss Photogenic 2022, η Moryama Yordan από το Πουέρτο Ρίκο

Η Διοργάνωση ανατέθηκε για 26η συνεχή χρονιά στον πολύπειρο και δραστήριο πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια και στο διαγωνισμό ο οποίος αποτελεί ένα παγκόσμιο πολιτιστικό τουριστικό γεγονός και θεσμό για την Ελλάδα, συμμετείχαν καλλονές από όλο τον κόσμο.