Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του «Ασκληπιού» (φωτό+ βίντεο)

Το αδιαχώρητο στην κυριολεξία, επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου, στον ετήσιο χορό του Λαογραφικού και Χορευτικού Ομίλου «Ασκληπιός», που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Πύλης Μέγαρο».

Όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι χορευτές όλων των τμημάτων του Ομίλου ήταν εκεί, οι οποίοι μέσα σε μια πανηγυρική και εορταστική ατμόσφαιρα, ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης, φτάνοντας το κέφι  στο ζενίθ, χορεύοντας σε άψογους σχηματισμούς παραδοσιακά τραγούδια από διάφορα μέρη της Ελλάδας, με ζωντανή δημοτική και λαϊκή ορχήστρα.

Ο Χρυσόστομος Μητροπάνος, ο Χρήστος Κιτσόπουλος, ο Σωτήρης Γοργογέτας, η Δήμητρα Καλλιάρα, ο Μίλτος Κρανιάς και όλοι οι άλλοι τραγουδιστές και μουσικοί που έπαιξαν, πραγματικά ξεσήκωσαν τον κόσμο, σ’ ένα ξέφρενο παραδοσιακό γλέντι, σε μια υπέροχη χορευτική βραδιά.

Πανευτυχείς φυσικά ήταν και οι δύο «ψυχές» του «Ασκληπιού», οι αδελφοί Νίκος και Γιάννης Σούλιος, οι οποίοι καμάρωναν για την πρόοδο όλων των χορευτών, αλλά και την μοναδική επιτυχία που σημείωσε ο χορός του Ομίλου.

Στα αξιοσημείωτα της όμορφης αυτής βραδιάς, ήταν φυσικά και η πλούσια λαχειοφόρος, που περιελάμβανε πολύ καλά και αξιόλογα δώρα.

Στο χορό παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, η Αντιδήμαρχος Έφη Λεβέντη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Τάκης Παζαϊτης κ.α.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z66K6WJXmfM&feature=youtu.be