Μεγάλη επιτυχία η λαικοδημοτική βραδιά στους Γόμφους

Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Συγκροτήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου της Λουμπένια Πολωνίας και του Συλλόγου Γόμφων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για μία ακόμα χρονιά ο χορός που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γόμφων, στο καθιερωμένο πανηγύρι ανήμερα της Αγίας εορτής της Αγίας Παρασκευής με πλούσιο παραδοσιακά χαρακτήρα αφού για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα παραδοσιακά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουμπένιας   από την Πολωνία, καθώς και το χορευτικό του Συλλόγου Γόμφων χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς της Πολωνίας και Ελλάδας, υπό τον συντονισμό του χοροδιδασκάλου κ. Δημητρίου Δημουλά.

Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία των Γόμφων όπου συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος που κατέκλυσε τον παραπάνω χώρο, αρχίζοντας με σύντομη ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου κ. Γεωργίου Μαγκούτη ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους επισήμους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους, επίσης ευχαρίστησε  και τον Δήμο Πύλης για την βοήθεια που παρείχε για την πραγματοποίηση  αυτής της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαρίστησε και την Αντιπροσωπεία που ήλθε από την μακρινή Πολωνία που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, και τους φιλοξενούμε εδώ σε ανταλλαγή της δικής τους φιλοξενίας εκεί πριν  λίγο καιρό.

Στην συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πύλης κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης