Μεγάλη επιτυχία για τον Τρικαλινό αθλητισμό

 

Τεράστια επιτυχία για τον Α.Σ ‘ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ’ (Kerasovitis Team), αλλά και για την πόλη μας στο KICK BOXING. Το Σαββατοκύριακο 20-22 Οκτωβρίου 2017, έγινε στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης, στα Άνω Λιόσια, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING Παμπαίδων, Παίδων, Εφήβων και Νέων Ανδρών -18 ετών με ρεκόρ συμμετοχών 1500 αθλητών.

Ο Αθλητικός Σύλλογος ‘ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ’ συμμετείχε στην Α’ κατηγορία Παίδων με δύο αθλητές, τον Ίτσιο Θεοφάνη και τον Ρίζο Γεώργιο, στην ‘παρθενική’ τους εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι δύο αθλητές διαπρέψαν κάνοντας τους παράγοντες του συλλόγου αλλά και τους γονείς τους περήφανους.

Συγκεκριμένα :

Ο Ίτσιος Θεοφάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και έγινε ο νέος Πρωταθλητής Ελλάδος στα +69 κιλά Παίδων. Ο αθλητής είναι πλέον μέλος τις Εθνικής Ομάδας KICK BOXING και θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον Σεπτέμβριο στην Ιταλία. Ο Θεοφάνης έγινε έτσι ο πρώτος τρικαλινός αθλητής που συμμετέχει στην επίσημη Εθνική Ομάδα και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα KICK BOXING.

Ο δεύτερος αθλητής του συλλόγου Ρίζος Γεώργιος, αν και δεν κατάφερε να περάσει στα μετάλλια λόγω απειρίας, αγωνίστηκε με σθένος και θάρρος στην πρώτη του συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, φεύγοντας με πολύ σημαντικές εμπειρίες που στο μέλλον θα είναι πολύ χρήσιμες για αυτόν.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Α.Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είναι από τους πρώτους συλλόγους που έφερε Διακρίσεις και Μετάλλια από επίσημες διοργανώσεις στην πόλη μας (9 Πανελλήνια Μετάλλια συνολικά), δείχνοντας ότι είναι ένα φυτώριο πρωταθλητών μίας και η δουλειά που γίνεται μέσα στο προπονητήριο είναι εξαιρετική !!! Ο σύλλογος στεγάζεται στην Κεντρική Πλατεία πάνω από το Mikel στον Β’ Όροφο.

Το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται πρώτα από όλα υγεία και πάντα επιτυχίες !