Με μεγάλη επιτυχία η Εκδήλωση της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Πύλης

Παρουσία του Σεβασμιότατου  Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εορταστική  εκδήλωση χθες το βράδυ στο Ουζερί «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη, που οργάνωσε η Ενορία του Αγίου Νικολάου Πύλης για ιερό σκοπό την Απόκτηση της Παναγίας της «ΠΟΡΤΑΙΤΙΣΣΑΣ».

Πραγματικά οι ενορίτες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αφού στην αίθουσα του Καταστήματος επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Επίσης παρόντες ήταν και πολλοί Ιερείς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Πύλης.

Η εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος στην συνέχεια ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα.

Ακολούθησε  η διασκέδαση του κόσμου με γλέντι και χορό υπό τον ήχο της Βυζαντινή δημοτικής ορχήστρας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους  ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τζάνης εκπρόσωπος του Δήμου Πύλης και του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, η Πρόεδρος της Τ. Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας, ο δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ηλίας Λαμπρογιώργος, κ. Αθανάσιος  Κιάφας, ο πρώην Δήμαρχος κ. Απόστολος Παντέρας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, Αγίου Βησσαρίωνος, και Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Τριχιάς, κ. Γεώργιος Πολυγένης, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης κ. Δημήτριος Πανάγος.

Υπήρχε λαχειοφόρος με πλούσια δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί της βραδιάς.