Με μεγάλη επιτυχία το απογευματινό του Ερυθρού Σταυρού Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Μαρτίου στην αίθουσα του Ξενοδοχείου ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ το απογευματινό για εθελοντές και φίλους, από το τοπικό Τμήμα Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού, για τη στήριξη και την ενίσχυση των δράσεων του Τμήματος . Πλήθος εθελοντών και φίλων του Τμήματος τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  και ο Δήμαρχος Τρικκαίωνκ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ. Μ. Λάππας, ο Αστυνομικός Υπ/ντής κ. Στ. Νίντος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Ν. Γουγουλάκης, εκπρόσωπος της Ι.Μ. Τρίκκης & Σταγών,  ο εκπρόσωπος της Σ.Μ.Υ., Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η π. Βουλευτής Σ. Μερεντίτη, πλήθος εκπροσώπων Φορέων και Συλλόγων της πόλης.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου εθελοντές του Τμήματος συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Εορτασμού  της  25ης Μαρτίου 1821 και συμμετείχαν  και στην παρέλαση με άψογο σχηματισμό  καταχειροκροτούμενοι . Την  Παρασκευή 23 Μαρτίου κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.