Μεγάλες και φέτος οι επιτυχίες του φροντιστηρίου ΠΥΡΣΟΣ

Στόχος μας η επιτυχία… Επιλογή σας το Φροντιστήριο ΠΥΡΣΟΣ…

Οι φετινές επιτυχίες του φροντιστηρίου Μ.Ε ΠΥΡΣΟΣ δείχνουν ακόμη μια χρονιά την άριστη επιστημονική κατάρτιση των καθηγητών του φροντιστηρίου καθώς και την αγάπη των μαθητών για εκπαίδευση και γνώση.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την συνολική τους απόδοση καθώς  και τους γονείς που  τα στήριξαν και τους έδωσαν κουράγιο, προκειμένου να πιστέψουν στις δυνάμεις τους. Σε αυτή την αναμέτρηση δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Οι μαθητές που  δεν πέτυχαν  την είσοδο σε σχολή της επιλογής τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι τα μεγάλα όνειρα δεν πεθαίνουν ποτέ και διεκδικούνται καθημερινά.

Το μέλλον διαμορφώνεται συνεχώς και δεν καθορίζεται από μια στιγμή. Γι’ αυτό λοιπόν, καλά μας παιδιά , οπλιστείτε με πάθος και όραμα, δυο απαραίτητα και αναπόσπαστα συστατικά της επιτυχίας, και δώστε φως στα όνειρά σας.. Να θυμάστε ότι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο η προετοιμασία  είναι το κλειδί της επιτυχίας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΩΣΤΑ…ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΚΛΗΡΑ..ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΟΥ….

Έναρξη μαθημάτων και νέων εγγραφών 4 Σεπτεμβρίου…

Ως αρχή για τη νέα χρονιά το Φροντιστήριο Μ.Ε ΠΥΡΣΟΣ προσφέρει δωρεάν εγγραφή και δώρο τάμπλετ στις 10 πρώτες νέες εγγραφές μαθητών Λυκείου για πλήρες πακέτο μαθημάτων με υποχρεωτική παρακολούθηση των 4 πρώτων μηνών…

ΠΥΡΣΟΣ…Ο δικός σου κατευθυντήριος οδηγός..