Μεγάλες επιδόσεις στον στίβο από τους αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Τρικάλων ο ΖΕΥΣ

mpatz

Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΓΑΣ ΖΕΥΣ , μερικές από τις οποίες είναι από τις καλύτερες που σημειώθηκαν Πανελλαδικά , κατά την διάρκεια του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών του ομίλου της Κεντρικής Ελλάδας , και παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον .
– Ο ΜΠΑΤΖΑΒΑΛΗΣ ΠΑΡΗΣ στον ακοντισμό σημείωσε την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για εφέτος στο αγώνισμα, στέλνοντας το ακόντιο στα 72,28 μέτρα .
– Η ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ επίσης στον ακοντισμό πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με επίδοση 46,72 μέτρα , που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις για φέτος στην μεγάλη κατηγορία .
– Η ΖΑΒΛΑΝΟΥ ΒΑΣΩ κέρδισε τόσο το αγώνισμα της δισκοβολίας με νέα ατομική επίδοση 41,24 μέτρα , όσο και την σφαιροβολία με την εξαιρετική βολή 13,75 μέτρα .
– Η ΒΑΜΒΟΥΚΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ κέρδισε το αγώνισμα της σφυροβολίας με την ικανοποιητική βολή των 52,79 μέτρα .
– Η ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ στον ακοντισμό αγωνιζόμενη για πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία των Γυναικών , πέτυχε μεγάλη επίδοση με 44,42 μέτρα.
– Η ΤΣΙΑΝΑΚΑ ΕΛΕΝΗ πέτυχε να προκριθεί για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών σε δύο αγωνίσματα , τόσο στον ακοντισμό με επίδοση 40,92 μέτρα , όσο και στην σφαιροβολία με επίδοση 10,71 μέτρα .
– Ο ΣΟΥΦΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ στον δρόμο των 100 μέτρων συνέτριψε το ατομικό του ρεκόρ και πέτυχε εξαιρετικό χρόνο με 11΄΄21 ( παλαιό 11΄΄45 )και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
– Η ΑΡΓΥΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ στην σφυροβολία πέτυχε επίδοση 44,07 μέτρα που της έδωσε την δεύτερη θέση και την συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα .
– Ο ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ στον ακοντισμό ήταν δεύτερος με βολή 56,32 μέτρα και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
– Η ΠΛΕΞΙΔΑ ΝΤΑΝΙΕΛΑ στην σφυροβολία ήταν Τρίτη με επίδοση 42,22 μέτρα και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Την έκπληξη των αγωνιζομένων έκανε η επανεμφάνιση στους αγώνες , της πρώην πρωταθλήτριας του ακοντισμού με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες και μαμά πλέον ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΗ , η οποία μάλιστα σημείωσε επίδοση 38,58 μέτρα.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και ακόμη δύο μικροί αθλητές που ήταν ο Μπίχτας Φώτης που έκανε στο μήκος 6,38 μέτρα και στον ακοντισμό 49,74 μέτρα , όπως και η Διαμαντή Αλεξάνδρα στην σφυροβολία που σημείωσε επίδοση 35,78 μέτρα .
Στην βαθμολογία των Συλλόγων ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ ήταν πρώτος στις Γυναίκες με 84 βαθμούς και πέμπτος στους άνδρες με 40 βαθμούς .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ

.