Μεγαλεπήβολα σχέδια Παπαστεργίου-Μπλέτσα με…κεμπάπ από τον Καρδούτσο!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του στα Τρίκαλα, βρέθηκε σήμερα μετά από αρκετό καιρό, ο εξαιρετικός επιστήμονας και διευθυντής Πληροφορικής του MediaLab του Ινστιτούτου Πληροφορικής της Μασαχουσέτης Μιχάλης Μπλέτσας, ο οποίος εξέφρασε τόσο έγκυρα και πετυχημένα, όπως κανείς άλλος ίσως, την πρόκληση της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν αυτός που συνόδευσε τον Μιχάλη Μπλέτσα, κατά την διάρκεια της παραμονής του στα Τρίκαλα και μάλιστα όταν ο τελευταίος του ζήτησε να συμφάγουν στον θρυλικό «Καρδούτσο» επί της Ιουλλιέτας Αδάμ, ο Παπαστεργίου δεν του χάλασε χατίρι.

Έτσι το βράδυ της Τρίτης μεταξύ συζήτησης περί τεχνολογίας και άλλων μεγαλεπήβολων σχεδίων, Παπαστεργίου και Μπλέτσας γευτήκαν το νοστιμότατο κεμπάπ του μάστορα Καρδούτσου, που είναι ξακουστό σε όλο το πανελλήνιο.

Άντε μετά από τέτοιο φαγοπότι και την «γλύκα» του ψητού να έχει μείνει στο στόμα, να συνεχίσεις την συζήτηση περί…ανάπτυξης…Γι’ αυτό λένε πολύ σωστά ότι φάμε και ότι πιούμε! Κάτι ξέρει και ο «γιατρός της πείνας» Καρδούτσος πάνω σ΄αυτό!