Μέχρι και τον παπαγάλο έκαναν…ΑΕΚτζή Παζαϊτης και Ρόμπος

Μπορεί την σημερινή μέρα των Φώτων, να είχαν την τιμητική τους τα περιστέρια λόγω του εκκλησιαστικού εθιμοτυπικού, όμως σήμερα οι Τάκης Παζαϊτης και Φόρης Ρόμπος «συνελήφθησαν» να έχουν στα χέρια τους έναν υπέροχο παπαγάλο. Δεν πρόκειται όμως για έναν οποιοδήποτε παπαγάλο, αλλά για ένα παπαγάλο εκπαιδευμένο  αφού κάθε τόσο φωνάζει «ΑΕΚ, ΑΕΚ» ανάμεσα στα τόσα άλλα που λέει. Είναι άλλωστε γνωστή η αγάπη που έχουν για την κιτρινόμαυρη ομάδα και οι δύο.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της «Αστικής Ανάπτυξης» βρέθηκαν σήμερα στο χώρο του ζωολογικού κήπου Τρικάλων, ένα χώρο που διαχειρίζεται αποκλειστικά η δημοτική επιχείρηση που εκπροσωπούν και η οποία είναι αλήθεια, χάρη στην αγαστή συνεργασία τους και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Χρήστο Γούλα, έχει αφήσει αρκετό αξιόλογο έργο πίσω της μέχρι τώρα.

Παζαϊτης και Ρόμπος μετά το τέλος της συνεργασίας τους στην «Αστική Ανάπτυξη» που θα έρθει μέσα στο Γενάρη, θα συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον, ο μεν πρώτος ως Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής ο δε άλλος από τον πόστο που κατέχει αυτή την στιγμή, ως Αντιδήμαρχος καθαριότητας.