Με τους καλύτερους οιωνούς τελέστηκε ο αγιασμός στον Ε.Ε.Σ για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς

Παρουσία πλήθους κόσμου και με τους καλύτερους οιωνούς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην αίθουσα Πόπης Λ. Καστρακίδου του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η τελετή αγιασμού για το ξεκίνημα της νέας ερυθροσταυρίτικης χρονιάς.

Στην καθιερωμένη τελετή χοροστάτησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομοςκαι ο ΣεβασμιότατοςΜητροπολίτης Ναζαρέτ κ. Κυριακός ο οποίος αγίασε όλους τους παρευρισκομένους και εξήρε το τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Στη συνεχεία το λόγο πήρε η πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Τρικάλων κ.Βανέσσα Μηλιώνη, η οποία ευχαρίστησε τις εθελόντριες και τις παρότρυνε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους και τη νέα χρονιά, το οποίο βασίζεται στην εθελοντική τους συνείδηση και μόνο.

Αναφέρθηκε επίσης στη μεγάλη αξία του εθελοντισμού ειδικότερα σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας και κατ’ επέκταση μεγάλο ποσοστό των φτωχών Ελλήνων στερείται ακόμη και τα βασικά διατροφικά αγαθά.

Παρευρέθηκαν στον Αγιασμό πολλές εθελόντριες και φίλοι του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ, ενώ στο τέλος της τελετής προσφέρθηκαν σε όλους καφές και διάφορα εδέσματα, που ήταν ευγενική προσφορά των εθελοντριών.