Με τους Εθελοντές του Δήμου Τρικάλων ο Χρίστος Λιάπης

IMG 2141

Με τους Εθελοντές του Δήμου Τρικάλων αποχαιρέτησε εχθές το 2015, ο Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης.

Με τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο, υπεύθυνο για τις εθελοντικές δράσεις, κ. Λάππα, είχαν την ευκαιρία, παράλληλα με την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών, να συζητήσουν και για την εντατικοποίηση των πρωτοβουλιών παροχής εθελοντικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους, σε ανάγκη, ευρισκόμενους, απόρους, πολίτες των Τρικάλων.

Ο Δρ. Λιάπης δήλωσε στο trikalaIN:

“Βρέθηκα, με ξεχωριστή χαρά, ανάμεσα στους Εθελοντές του Δήμου Τρικάλων. Ανάμεσα σε αυτό το τόσο δυναμικό και ποιοτικό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας που στέλνει καθημερινά σε κάθε γωνιά του νομού μας τους παλμούς της ανθρωπιάς, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Αποχαιρετήσαμε μαζί το 2015. Μια χρονιά που είθε να πάρει μαζί της κάθε τι που πίεσε και δοκίμασε τις κοινωνικές μας αντοχές, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα μας, τη ζωή μας και κυρίως τις ζωές εκείνων των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη. Για την αρωγή και την υποστήριξη αυτού του ευαίσθητου κομματιού της τοπικής μας κοινωνίας θα είμαι πάντα στο πλευρό των Εθελοντών του Δήμου Τρικάλων. Πραγματώνοντας, μαζί τους, ως γιατρός αλλά και ως ενεργός πολίτης των Τρικάλων, τις αξίες της αλληλεγγύης, της αρωγής στον πάσχοντα συνάνθρωπο και της αλληλοβοήθειας. Αξίες που εύχομαι να καθοδηγούν τα βήματά μας και στη νέα χρονιά που ανατέλλει, χαρίζοντας μας εσωτερική πληρότητα, ισορροπία και αισιοδοξία. Και ο εθελοντισμός και η ανιδιοτελής προσφορά είναι ο καλύτερος δρόμος για την επίτευξη αυτών των στόχων. Στόχων προόδου, ανάκαμψης και αγάπης για την πατρίδα. Στόχων αγάπης και προσφοράς για τον συνάνθρωπο. Καλή Χρονιά σε όλους.”

 

.