Με τον Σύλλογο Κρεοπωλών συναντήθηκε o Χρήστος Μιχαλάκης

euthimiou6

Με τον Σύλλογο Κρεοπωλών συναντήθηκε την Τρίτη 08-04-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, με κύριο θέμα συζήτησης την πασχαλινή αγορά, τους εντατικούς ελέγχους και την ποιότητα των κρεάτων.

Στη συνάντηση ο κ. Μιχαλάκης ενημέρωσε τα μέλη του Συλλόγου, ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είναι αποφασισμένες να διασφαλίσουν την ομαλή κίνηση της αγοράς και για αυτό έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα εντατικούς ελέγχους με μικτά κλιμάκια, μετά μάλιστα τις κατευθύνσεις που έχει δώσει προς όλες τις Περιφερειακές Ενότητες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Τόνισε επίσης ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τους επαγγελματίες και ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα το προσεχές διάστημα και κυρίως την Μεγάλη Εβδομάδα, όπου η κίνηση στην αγορά θα αυξηθεί.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευθυμίου, υπογράμμισε ότι οι εντατικοί έλεγχοι έχουν ξεκινήσει, προκειμένου να μην δημιουργηθούν τα όποια προβλήματα στην αγορά, οι επαγγελματίες είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού και κάλεσε τους καταναλωτές να εμπιστευτούν την τοπική αγορά για τα ψώνια τους, μιας και υπάρχει πλειάδα προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και άριστη ποιότητα.

.