Με το σύλλογο ξενοδόχων Μετεώρων συναντήθηκε ο Γιάννης Χάιδος

 Mε το σύλλογο ξενοδόχων Μετεώρων συναντήθηκε την Παρασκευή ο Γιάννης Χάιδος.
 
Σε δήλωσή του ανέφερε τα παρακάτω:
 
“Τα προβλήματα συσσωρεύονται και η απόγνωση ξεχειλίζει..
Δυστυχώς δυο χρόνια πριν κανείς απο αυτούς τους ανθρώπους δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.
Μετά την άρση των μέτρων και τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, η πληρότητα δεν ξεπερνά το 30% και φυσικά πλέον με τόσο χαμηλά ποσοστα κινδυνεύουν ξεκάθαρα με λουκέτο.
Τους άκουσα με προσοχή και μου μετέφεραν στοχευμένες προτάσεις αναλύοντάς μου τους λόγους που έφτασε ως εδω η κατάσταση, ζητώντας ένα ολιστικό σχέδιο στήριξης των ημιορεινών τουριστικών προορισμών από την πολιτεία.
Δεσμεύτηκα απέναντί τους ,πως θα αναδείξω την κατάσταση που αντιμετωπίζουν και θα φέρω προς συζήτηση στο Περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας ένα πλαίσιο προτάσεων ώστε να αναζητήσουμε τις προϋποθέσεις που η Περιφερειακή αρχή δύναται να συνδράμει με ένα νέο πρόγραμμα στήριξης μετά το ανάσα 1 και ανάσα 2 που δυστυχώς ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε πληρωμές των δικαιούχων…
Παράλληλα θα μεταφέρω στον αρμόδιο τομεάρχη τουρισμού του Συριζα ΠΣ, τις προτάσεις τους για λύση και στήριξη, γιατι για την παράταξή μας η στήριξη του τουρισμού αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματός μας.
Δεν είναι μόνοι τους.
Διεκδικούν σε συνθήκες πραγματικά δύσκολες τα αυτονόητα απο μια πολιτεία που χρόνια υπηρετούν και δυστυχώς τώρα τους γυρνάει την πλάτη”!