Με το διοικητή της ΣΜΥ ο δήμαρχος Πύλης

eik_108

 

 

 

 

Στα πλαίσια της Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύλης και της ΣΜΥ πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των δύο φορέων την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κ. Δημήτριος Μπίκος υποδέχθηκε το Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Κουφογάζο στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων.

Στη συζήτηση στην οποία επακολούθησε επιπρόσθετα συμμετείχαν ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Παναγιώτου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Υποδομών κ. Δημήτριος Καλαντζής, καθώς και οι κ.κ. Σχης (ΠΖ) Ευάγγελος Τραγαζίκης Υποδιοικητής της Σχολής, Σχης (ΥΠ) Ευθύμιος Αγγελάκης Διευθυντής Σπουδών, Τχης (ΠΖ) Χαρίλαος Αδάμος Επιτελής Δημοσίων Σχέσεων, Επχος Ιωάννης Νασιόπουλος  Επιτελής Διοικητικής Μέριμνας και Λγός (ΠΖ) Παναγιώτης Παναγιώτου Επιτελής της Διεύθυνσης Σπουδών της ΣΜΥ.

Η συζήτηση περιελάμβανε θέματα της χειμερινής διαβίωσης των Σπουδαστών της Σχολής στο Περτούλι το Φεβρουάριο 2013, καθώς και διάφορα άλλα κοινού ενδιαφέροντος, θέματα που απασχολούν τη Σχολή και το Δήμο.

Τέλος διαπιστώθηκε η καλή διάθεση των δύο πλευρών για συνέχιση της καλής συνεργασίας σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής θέλησης, για την επίτευξη των κοινών στόχων.

 

 

.