Με το «δεξί» στην Αντιδημαρχία Πρασίνου-Ποιότητας ζωής ο Γιάννης Οικονόμου

Αποφασισμένος να αφήσει το δικό του «στίγμα» στα καινούργια καθήκοντα που του ανέθεσε στον Δήμο Τρικκαίων ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, φέρεται να είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ποιότητας ζωής Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παδιού στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Ο νέος Αντιδήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και αφού εξήρε το έργο του προκατόχου του Παναγιώτη Ντιντή, δήλωσε πως θα συνεχίσει και ο ίδιος, πάντα σε συνεργασία με την υπηρεσία πρασίνου, το έργο για μια πόλη πάντα περιποιημένη και περιστοιχισμένη από το πράσινο. Όπως ανέφερε, μια από τις πρώτες του προτεραιότητες, σε συνάρτηση πάντα με την άνοιξη που μπαίνει σε λίγες μέρες και με το μεγάλωμα των χόρτων, θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση από πλευράς του δήμου με την συνδρομή και του προσωπικού της υπηρεσίας, πάντα βέβαια σε συνεργασία με τους δημότες για τον καθαρισμό των ιδιωτικών οικοπέδων.

Ως Πρόεδρος επίσης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε επισταμένα σε όλες τις δράσεις του τελευταίου διαστήματος, καθώς όλο τον καιρό της πανδημίας του ΕΚ Τρικάλων έγινε αποδέκτης πολλών αιτημάτων εργαζομένων και ανέργων του νομού, αποτελώντας στην ουσία το δικό τους «καταφύγιο» σε όλα τα εργασιακά προβλήματα που τους παρουσιάστηκαν, με την επέλαση του κορονοϊού.

«Δυστυχώς το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, παρά τα αρκετά βήματα που έγιναν τα τελευταία χρόνια για να αποκτήσει μια μόνιμη και σταθερή διοίκηση, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία όσο και να αντιμετωπίζουμε εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, δεν μπορούν να βρούνε εύκολα την λύση τους. Γι΄αυτό θεωρώ επιβεβλημένη την τοποθέτηση ορκωτού λογιστή, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο για να γίνει γνωστό το ακριβές ποσό των οφειλών», κατέληξε κλείνοντας ο Γιάννης Οικονόμου.