Με την παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΤ η συνέλευση των κατοίκων της Κόρης για το νερό

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον αύλειο χώρο του κοινοτικού καταστήματος του χωριού, η γενική συνέλευση των κατοίκων της Κόρης για το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την έλλειψη νερού, κάτι φυσικά που δεν είναι τωρινό ζήτημα, αλλά πάει πολλά χρόνια πίσω.

Το παρόν στη συνέλευση έδωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Χρήστος Αναστασίου, ο οποίος δεσμεύθηκε ενώπιον των κατοίκων να δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση στο πρόβλημα το ταχύτερο δυνατό, με τις επισκευές στο δίκτυο ύδρευσης και την κάλυψη των διαρροών από την δημοτική επιχείρηση. Πάντως οι κάτοικοι εξέφρασαν τα δικαιολογημένα παράπονα και την αγανάκτηση τους, καθώς βλέπουν ότι δεν μπορούν αν απολαύσουν ούτε τα απαραίτητα στο χωριό τους με την έλλειψη του νερού, ένα πρόβλημα ιδιαίτερα μεγάλο τους θερινούς μήνες.

Παρόντες επίσης ήταν ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος, ο Πρόεδρος της «Αστικής Ανάπτυξης» Τρικάλων Τάκης Παζαϊτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Στέλιος Μπετσιμέας και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Σαμαριναίων Κόρης Τρικάλων Γιώργος Σουγκάρης, οι οποίοι τοποθετήθηκαν διεξοδικά στο πρόβλημα, ζητώντας να δοθούν οι δέουσες λύσεις το συντομότερο δυνατό.