Με θεατές θα διεξαχθεί η φετινή Eurovision

Προ κοροναϊού εποχές θα θυμίζει το αγαπημένο μουσικό ραντεβού

Στο Αχόι Αρένα, στον συναυλιακό χώρο του Ρότερνταμ, αλλά με περιορισμένη χωρητικότητα, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision. Έναν διαγωνισμό που θα θυμίζει την προ covid εποχή σχεδιάζουν στο Ρότερνταμ.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας άναψε το πράσινο φως για να διεξαχθεί φέτος η γιορτή του τραγουδιού, με 3.500 θεατές στο εκθεσιακό κέντρο Αχόι Αρένα. Η χωρητικότητα θα περιοριστεί στο μισό, ενώ οι θεατές θα πρέπει να έχουν περάσει από τεστ κοροναϊού.

Οι διοργανωτές της Γιουροβίζιον υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν προσεκτικά τα δεδομένα πριν ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες. Θα ληφθούν υπόψη τα συμπεράσματα από πειραματικές συναυλίες που έγιναν πρόσφατα στην Ολλανδία με τη συμμετοχή χιλιάδων θεατών, που είχαν αρνητικό τεστ Covid.

Πέρυσι, αντί διαγωνισμού, τα τραγούδια παρουσιάστηκαν διαδικτυακά. Δεν έγιναν ζωντανές εκτελέσεις, ούτε ψηφοφορία και δεν υπήρξε νικητής. Οι λάτρεις της Γουροβίζιον ελπίζουν ότι φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στον διαγωνισμό που θα γίνει από 18 έως 21 Μαΐου.
parapolitika.gr