Με συγκέντρωση για την υγεία έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Σάκης Παπαδόπουλος

Παρουσία αρκετών μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών πολιτών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον υπαίθριο χώρο του μουσείου Τσιτσάνη, η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου με θέμα «Υγεία-Πρόνοια-Δικαιώματα, τι κάναμε, τι θα κάνουμε».

Στην συγκέντρωση έλαβαν μέρος ως ομιλητές εκτός από τον γνωστό γιατρό και κυβερνητικό Βουλευτή, οι κύριοι Σταμάτης Βαρβαρός Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Παναγιώτης Καλαράς  Συντονιστής Πανελλήνιου τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ και η ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κική Παγδάτογλου-Σπυροπούλου.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος στην ομιλία του έθεσε το δίλλημα τι θα επακολουθήσει μετά την κρίσιμη απόφαση των εκλογών της Κυριακής και τι είδους υγεία θέλουμε ως πολίτες.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν στον τομέα της υγείας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην παρούσα θητεία και αναφέρθηκαν όλες οι δρομολογημένες δράσεις της επόμενης περιόδου.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων διακρίναμε τις παρουσίες του πρώην Διοικητή του ΓΝ Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, των υποψηφίων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Ξάφου και Δημήτρη Στάμου, μελών της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, του Χρήστου Μπάτζιου.

Ήταν ακόμη ο Τάκης Σταυρόπουλος πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων και του Δημοτικού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, ο πρώην Γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Σωφρόνης Ποντικάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΓΝΤ Θεοδόσης Στάλιας και οι Γιώργος Καπέλος και Σταυρούλα Κόσσυβα μέλη του ΔΣ, ο Δημοτικός σύμβουλος δήμου Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός, ο Αντώνης Τούλας δημοτικός σύμβουλος Μετεώρων, ο Γιώργος Λουλές δημοτικός σύμβουλος Τρικάλων, ο Βαγγέλης Τσαπάρας δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας

Τα μέλη της Γραμματείας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ουράνια Παπαζευκου και Λέτα Σαλιάχη, ο Ηλίας Διαμαντής και Γιάννης Βαρδούλης πρώην νομαρχιακοί σύμβουλοι