Με πολλή όρεξη στην τελική ευθεία των εκλογών ο Θανάσης Λιούτας

lioytas perideia 2 copy

«Η Ν.Δ. εγγυάται την σταθερότητα της χώρας» υπογραμμίζει ο υποψήφιος βουλευτής

Με πολλή όρεξη συνεχίζει τη μάχη των εκλογών στην τελική ευθεία ενόψει της κάλπης, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Λιούτας. Η θερμή υποδοχή των πολιτών στο πρόσωπό του σε κάθε γωνιά του Νομού, αλλά κυρίως, η αλλαγή του κλίματος υπέρ της Νέας Δημοκρατίας είναι που κάνουν τον νεαρό υποψήφιο βουλευτή να επιστρατεύσει όλες του τις δυνάμεις, συνεχίζοντας τις επαφές του με πολίτες των Τρικάλων.

Οι συζητήσεις που έχει με τους πολίτες είναι ειλικρινείς και ουσιαστικές μακριά από τον αποστειρωμένο πολιτικό λόγο. Ο ίδιος, αναφέρεται με συγκεκριμένα παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών στις επιπτώσεις της επτάμηνης περιπέτειας που σήμαινε για τη χώρα η διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Στα capitalcontrolsπου άφησαν τις παραγωγές απούλητες στα χωράφια. Στον αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες του Νομού. Στην ανασφάλεια των εργαζομένων και στην ανάγκη να επιστρέψει η ελπίδα στους ανέργους. Κυρίως, στους νέους οι οποίοι, όπως αναφέρει ο κ. Λιούτας «μπορούν με τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εξωστρέφειά τους να φτιάξουν την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε».

Ο υποψήφιος βουλευτής τονίζει πως «η ΝΔ εγγυάται την σταθερότητα της χώρας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει αλαζονική συμπεριφορά ζητά αυτοδυναμία αλλά δεν εγγυάται το μείζον ότι την επομένη των εκλογών θα έχουμε κυβέρνηση» και προσθέτει ότι «το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στη χώρα την επομένη των εκλογών, είναι να εξακολουθήσει η ίδια αβεβαιότητα που υπήρχε το προηγούμενο επτάμηνο».

.