Με πλούσια ατζέντα έργων στο τιμόνι της ΔΕΥΑΤ ο Χρήστος Αναστασίου

Μπορεί ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Αναστασίου να μετράει λίγο μόνο διάστημα στο τιμόνι της ΔΕΥΑΤ, όμως φαίνεται πως τα έργα που συντελούνται στα Τρίκαλα από την δημοτική επιχείρηση, είναι πολλά και σημαντικά.

Όπως τόνισε στο trikalaIN ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, η αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων στο κέντρο της πόλης είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της επιχείρησης. Για το λόγο αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει η εργολαβία για την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων, αρχίζοντας από το κέντρο της πόλης και φτάνοντας στους περιφερειακούς δρόμους, ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ.

Επίσης επεκτείνεται το δίκτυο η κατασκευή του δικτύου ακαθάρτων στο Πυργετό, ενώ στη συνέχεια θα μεταφερθεί στις συνοικίες Αμπελάκια και Φλαμουλάκι.

Σημαντική επίσης παράμετρος κατά τον κ. Αναστασίου είναι η αποκατάσταση οδοστρωμάτων και πεζοδρομίων, σε σημεία εργασιών στα δίκτυα της ΔΕΥΑΤ, ενώ ένα ακόμη σημαντικό έργο της επιχείρησης είναι η επέκταση της αποχέτευσης ακαθάρτων στο Ριζαριό.

Η εμπειρία χρόνων που διαθέτει στην αυτοδιοίκηση ο Χρήστος Αναστασίου, δεν αφήνει περιθώρια πειραματισμών και καθυστερήσεων, αλλά μόνο έργα ουσίας που φιλοδοξούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.