Με περιπολικό φυγαδεύτηκε τελικά η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για να γλιτώσει από το μένος των γονέων!

Με περιπολικό της αστυνομίας που είχε σπεύσει με ισχυρές δυνάμεις, αποχώρησε τελικά από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας η Διευθύντρια κ. Αικατερίνη Καραγιώργου, προκειμένου να… γλιτώσει από το μένος εκατοντάδων γονέων των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου που έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του Δημοτικού και του Λυκείου.

 

Μετά την δήλωσή, πως η απόφαση για κλείσιμο είναι «άμεσα εκτελεστέα» η διευθύντρια κ. Αικατερίνη Καραγιώργου βρέθηκε στο στόχαστρο με αποδοκιμασίες, με τους γονείς να την… «πολιορκούν».

Στο σημείο έσπευσε και αστυνομική δύναμη, ενώ αυτή την ώρα, οι γονείς απαιτούν από την κ. Καραγιώργου να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κ. Κεραμέως. Πολλοί γονείς βρίσκονται και στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου.

Τελικά η κ. Καραγιώργου φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά από αστυνομικούς, υπό τις έντονες δοκιμασίες των γονέων. Για αρκετή ώρα ήταν εγκλωβισμένη στο όχημά της από γονείς που δεν την άφηναν να φύγει, ενώ τελικά αυτό συνέβη αφού η Διευθύντρια επιβιβάστηκε σε περιπολικό!

 

Δείτε πως έφυγε τελικά η κ. Καραγιώργου:

Δείτε φωτογραφίες:

onlarissa.gr