Με Παπανδρέου κλείνει τον προεκλογικό αγώνα στα Τρίκαλα το τοπικό ΠΑΣΟΚ;

Σε εγρήγορση βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία στα Τρίκαλα, καθώς διανύουμε το τελευταίο 10ημερο πριν από την προσφυγή στις δεύτερες κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Στο τοπικό ΠΑΣΟΚ επικρατεί αισιοδοξία για την περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του πανελλαδικά και τοπικά, ενώ μεγάλο στοίχημα αποτελεί η εξασφάλιση της έδρας στο νομό, με Βουλευτή τον Γιώργο Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων Γιάννη Τριγώνη, το απόγευμα του ερχόμενου Σαββάτου ή το αργότερο το πρωί της Κυριακής, θα γίνει η κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος στη Καλαμπάκα, με την συμμετοχή και των έξι (6) υποψηφίων του ψηφοδελτίου.

 Επίσης για την επόμενη εβδομάδα, πιθανότητα την Τρίτη ή την Τετάρτη, αναμένεται εκτός απροόπτου να βρεθεί στα Τρίκαλα ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, ως ομιλητής σε ανοιχτή εκδήλωση, κάτι που θα τονώσει τον προεκλογικό αγώνα του κόμματος και το ηθικό των ψηφοφόρων του. Σε περίπτωση που ο ΓΑΠ δεν θα μπορέσει τελικά να έρθει στα Τρίκαλα, αναζητείται άλλο πρωτοκλασάτο στέλεχος ως ομιλητής στην εκδήλωση.