Με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές η ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της ΣΜΥ

Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά, του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Κων/νου Φλώρου, του Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχου Δημοσθένη Κωστόπουλου, της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας του τόπου και πλήθους κόσμου, συγγενών και φίλων των ορκισθέντων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η ορκωμοσία των πρωτοετών σπουδαστών της σχολής.

Πριν την τελετή ορκωμοσίας προηγήθηκε η καθιερωμένη δοξολογία δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Συνολικά ορκίστηκαν με όλες τις προβλεπόμενες στρατιωτικές τιμές και διαδικασίες 170 σπουδαστές, εκ των οποίων 148 είναι Έλληνες και 22 Κύπριοι.

Τη ημερήσια διαταγή της ορκωμοσίας διάβασε τόσο ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Δημοσθένης Κωστόπουλος, όσο και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, οι οποίοι καλωσορίζοντας τους νέους υπαξιωματικούς στην μεγάλη στρατιωτική οικογένεια, τους ευχήθηκαν καλή πορεία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, με την υπόσχεση να βρίσκονται πάντα δίπλα τους όποτε τους χρειάζονται.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας ακολούθησε στρατιωτική παρέλαση των ορκισθέντων σπουδαστών σε άψογους σχηματισμούς, οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.