Με μεγάλη συμμετοχή η θερινή ποδηλατάδα στα Τρίκαλα (Φωτό+ βίντεο)

Με αφορμή την Ημέρα Ποδηλάτου (3 Ιουνίου) και την Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), διοργανώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από τον Δήμο Τρικκαίων η θερινή ποδηλατοβόλτα 2023, με την συμμετοχή αρκετών Τρικαλινών όλων των ηλικιών.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, η ποδηλατάδα ξεκίνησε με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης και διένυσε μια πορεία 8 χιλιομέτρων στους δρόμους της πόλης και συγκεκριμένα στις οδούς: Εκκίνηση Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οδός Ιακωβάκη,  Ελευθ. Βενιζέλου δεξιά, στα φανάρια  αριστερά Αγίου Κωνσταντίνου, δεξιά Καβράκου, ΟΣΕ στον Κυκλικό κόμβο, δεξιά οδός Ευρυπίδου, στον Κυκλικό κόμβο Ελευθερίας Αριστερά προς την οδό Πύλης, απέναντι από το πάρκινγκ Μύλου Ματσόπουλου, αριστερά στην οδό Πύθωνος, στάση στην παραλία Ζάχαρη, από το στενάκι της Πύθωνος  στην οδό Βησσαρίωνος αριστερά, ξανά στον κυκλικό κόμβο, Μετεώρων Τέρμα, οδός Καλλισθένη, ποδηλατόδρομος οδού Καλαμπάκας δεξιά, οδός Ηπείρου, δεξιά στην οδό Λάκμωνος, οδός Καλαμάτα, οδός Κανούτα, τερματισμός Πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Στο σημείο τερματισμού έγινε από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου κλήρωση για την δωρεά ενός ποδηλάτου σε ένα τυχερό από τους συμμετέχοντες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, δηλώσεις του Δημήτρη Παπαστεργίου για την σημασία της χρήσης του ποδηλάτου στη ζωή μας.