Με Λευτέρη Πανταζή-Άντζελα Δημητρίου ο χορός του ΠΟ Φήκης

Ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Φήκης

Δύο από τους κορυφαίους ‘Έλληνες τραγουδιστές, ο Λευτέρης Πανταζής και η ‘Άντζελα Δημητρίου θα βρεθούν μετά από χρόνια μαζί, στον ίδιο χώρο και υπόσχονται να κάνουν σεισμό, απογειώνοντας τη διασκέδαση, στο μεγάλο χορό του Π.Ο Φήκης.

Ο Λε Πα, βρέθηκε και πέρυσι στην αντίστοιχη χοροεσπερίδα της Φήκης και πρόσφερε μία αξέχαστη βραδιά, προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου στο χώρο της εκδήλωσης, με αρκετούς να κάνουν λόγο για ρεκόρ προσέλευσης.

Φανταστείτε ότι φέτος, δίπλα του θα βρίσκεται και σπουδαία ‘Άντζελα Δημητρίου. Μεγάλη επιτυχία των διοργανωτών η έλευση αυτών των δύο ονομάτων και όπως γίνεται κατανοητό από πολύ νωρίς τα τηλέφωνα για κρατήσεις δίνουν και παίρνουν και είναι πολύ πιθανό να έχουμε τόσο κόσμο στην εκδήλωση που δε θα χωρέσει στο Γυμνάσιο Φήκης.

Η τιμή εισόδου στο χορό θα είναι 8 ευρώ για κάθε άτομο και η τιμή της φιάλης στα 80 ευρώ. Επίσης στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν μπύρες, κρασί, σουβλάκια και λουκάνικα, όπως είθισται άλλωστε σε ανάλογες περιπτώσεις.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το βράδυ της 2ας Αυγούστου όλοι οι δρόμοι όχι μόνο για τους Τρικαλινούς, αλλά και κόσμο από όλη τη Θεσσαλία θα οδηγήσει στη Φήκης Τρικάλων, για το γεγονός του Καλοκαιριού.

Προλάβετε και κάντε κράτηση με ένα τηλ στο 6970068385. Δε θα λείψει κανείς…